k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer wat.

  Search

  Verzenden
  Wij streven er naar je bestelling na ontvangst van de betaling binnen 2 werkdagen te verzenden tenzij anders aangegeven. Mocht het item onverhoopt toch niet bij ons op voorraad zijn nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij kijken dan of we het artikel nog voor je kunnen bestellen of dat wij een passend alternatief in onze winkel voor je hebben. De verzendkosten worden vermeld bij het plaatsen van een bestelling en zijn conform de richtlijnen van PostNL.

  Wij brengen de volgende kosten in rekening voor het verzenden van je bestelling.
  Brievenbuspakket €4,00
  Pakket €6,50

  Retourneren

  Mocht je aankoop niet aan je verwachtingen voldoen heb je het recht om artikelen tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen mits ongebruikt, onveranderd, ongewassen en voorzien van de originele labels, verpakkingen, etc.
  Schoenen dienen gepast te worden op een schone ondergrond tot je zeker bent van je aankoop.

  Dit kan je per email melden binnen 7 dagen na de ontvangstdatum via info@blauwehuys.nl vermeld hier wel je contactgegevens, bestelnummer en producten die je wenst te retourneren. Je ontvangt van ons dan een retournummer wat je kunt vermelden onder het adres.

  Retouradres:
  ´t Blauwe Huys
  Fahrenheitstraat 632,
  2561DL Den Haag
  Retournummer: …

  Of je kunt het retourpakketje in de winkel afgeven. Let wel op! Bij het afgeven in de winkel wordt de retour wel pas later verwerkt, net zoals de opgestuurde retouren.

  Ruilen
  Wanneer je een product wenst te ruilen wordt het geruilde product kosteloos naar je verzonden. Je betaalt wel zelf de retourkosten bij het postkantoor.

  Terugbetaling
  We zullen nadat een product in goede staat retour is ontvangen, het betaalde aankoopbedrag exclusief de verzendkosten terugstorten binnen 5 werkdagen.

  Klachten
  Wanneer een artikel ondanks onze controle in de winkel toch een productiefoutje bevat of je hebt een andere klacht vragen wij je een mailtje te sturen naar info@blauwehuys.nl Wij reageren uiterlijk binnen 2 werkdagen.

  Cadeautjes
  Zitten er cadeautjes tussen items van jouw bestelling? Vermeld dit dan bij de opmerkingen in je bestelling. Wij zorgen dat je cadeautje leuk wordt ingepakt. Laat het ons ook weten als wij het cadeautje direct naar de ontvanger mogen versturen om zo te voorkomen dat er een factuur bij de bestelling zit.

  Verpakking
  Wij houden niet van verspilling! En dat is voor ons een reden om zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal te hergebruiken. Het kan daarom zomaar zijn dat je de webshopbestelling in een gerecyclede doos ontvangt.

  Vragen
  Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? Stuur dan een mail naar info@blauwehuys.nl

  You don't have permission to register